Micael Matias – When the Winter turns into Summer

Nu har Micael Matias släppt sin första musikvideo! ”When the Winter turns into Summer” heter låten, och kommer även finnas på Spotify inom kort.

Jag är stolt över att ha fått vara delaktig i inspelningen av den här låten. Jag gillar allt med den; melodin, texten, arrangemanget, harmonierna, rytmen. Soligt och deppigt på samma gång. Micaels melankoliska och samtidigt kraftfulla sångröst berör, och den kompletterar hans texter på ett mycket bra sätt. När låten når klimax, i andra delen av sista refrängen, jag ryser när jag lyssnar på det.

Text och musik av Micael, arrangerad av Micael och mig, samt mixad och producerad av undertecknad. Tobias Hill lade trummorna, Micael all sång, akustisk gitarr och elgitarr. Jag passade på att lägga bas, keyboards och lite rytmgura. Stort tack till Tobias Hill för grymt trumspel!

Micael Matias Facebook-sida (gå gärna in och gilla den!): https://www.facebook.com/MoeCoal?fref=ts

Smaklig spis!

Comments are closed