Det $tora Tågrånet

DST - Häxkonst

Det $tora Tågrånet släppte nyligen sin nya EP, fem låtar inspelade och mixade här i studion. De består av Karl Östvall (sång/gitarr), Erik Björnlinger (trummor), Johannes Rydbo (gitarr), och Fredrik Johansson (bas). Musiken är lite svår att placera exakt, men om jag skulle ge mig på att beskriva den blir det nog något i stil med ”rock på svenska med psykedeliska och orientaliska undertoner”. Utmärkande för D$T är bland annat deras speciella gitarrsound, Karls nästan lite syrliga, ibland liksom torrt konstaterande sångröst i kombination med intressanta och passande texter, samt de psykedeliska och experimentella avstickare på vilka de tar oss med, helt utan förbehåll!

Det $tora Tågrånets ”Häxkonst” finns att lyssna på på Spotify och gillar du vad du hör kan du även besöka deras FB-sida.

D$T. Från vänster: Karl Östvall, Fredrik Johansson, Erik Björnlinger och Johannes Rydbo.

 

Comments are closed