Jake Steelglove debuterar

Jake Steelglove

 

De som följer oss på Instagram har kanske sett att det lite då och då huserat en riktig snygging i studion vid namn Jake Steelglove. Nu finns hans första låt ute på bl a Itunes och Spotify! Crash & Burn heter låten och är en känslosam mid-tempo-countryballad med text direkt från hjärtat. Jake Steelglove är influerad av artister som Jackson Browne- och (tidiga) Eagles.

Jake lade all sång. På musikersidan finner vi Björn Falkenström (elbas), Eric Svensson (elgitarr), Tobias Hill (trummor och akustisk gitarr), och Mattias Forsman (piano), samtliga från Neon Rustlers. Låten är inspelad, mixad och producerad här i studion.

Så, in och spisa, gott folk! Och mer från Jake Steelglove är på väg!

Kolla gärna in Jake Steelglove på Facebook.

Comments are closed