Ny skiva med Det Stora Tågrånet: Småland

13680269_1415383591821567_8517305584942520746_o

Jönköpingshjältarna Det Stora Tågrånet kom åter för att spela in för ett tag sedan. Den här gången blev det inte mindre än nio låtar som blev till deras senaste alster; fullblodsalbumet ”Småland”.

När du lyssnar, kan du för din inre syn se Johannes Rydbo, vars phaserpåtända elgitarr närapå objuden men ändå oemotståndlig smeker sig in mellan hammaren och stibygeln i ditt ena öra, le mot dig med sitt vackra skägg? Kan du låta bli att dansa till Fredrik Johanssons (numera på batteri istället för bas) maskinfunksvängiga trumspel i kombination med Amandus Rofors V-8-mullrande highwaybasgångar? Klarar du av att beröras av Karl Östvalls sång, röst och poesi, samtidigt som hans rumänska elgitarr likt en världsvan kirurg opererar i ditt andra öra?

Lyssna på ”Småland” med Det $tora Tågrånet!

dst2

Comments are closed