Crut – hela katalogen nu på Spotify och Itunes, m fl

världspremiär

Crut är ett av Jönköpings mest kända band och har uppnått kultstatus i stan. De gav ut ett gäng singlar och ett album mellan sent 70-tal till mitten av 80-talet, samt en CD i början av 90-talet. Nu finns hela deras katalog tillgänglig på bl a Spotify och Itunes. Och inte nog med det – skivorna är remastrade här i studion. Då inga masterband till vinylerna gick att få tag i har vi fört över direkt från dem och utfört en restaurering, så mycket det gick utan att förlora detaljrikedom jämfört med originalen. En sak är dock säker; inspelningarna har fått sig ett rejält lyft.

Förutom remastring och överföring har vi bistått med inscanning och restaurering av konvolut och uppladdning till de olika streamingtjänsterna.

Lyssna på Crut på Spotify här!

 

Singlar, 7″:

Efter 5 långa år/Tunnan

Jönköping/Puben Lyckan

HÅÅVEE/Grande Finale

 

Album:

Världspremiär – 12″

Absolut slut? Absolut Crut! – CD

Comments are closed